Oferty sprzedaży części do BMW ///M
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
-
metalurg
Sprzedam komplet pięknych felg Styling 270 8x18 ET20 z letnimi oponami Bridgestone 6-7 mm bieżnika. Opony 245/40R18.
Wymyśliłem sobie wpakować je do 130i i trochę rozminąłem się z rozumem, felgi wystają poza obrys o 2-3 cm
Podaję link do aukcji, na której je kupiłem. Sprzedam trochę taniej - 3500 zł. Felgi są faktycznie w idealnym stanie, proste, niemalowane, czyściutkie.
http://allegro.pl/show_item.php?item=5325810631" onclick="window.open(this.href);return false;
Aż mi żal jak patrzę na auto, bo wygląda na nich naprawdę przezajebiście
EDIT: niższa cena - 2500 za felgi, 3000 z oponami.
Ostatnio zmieniony wt cze 07, 2016 12:48 przez
metalurg, łącznie zmieniany 3 razy.
-
metalurg
-
metalurg
Niższa cena - 2500 za felgi, 3000 z oponami.